Linkbuilding uitbesteden

Wil jij graag op een duurzame manier linkbuilding inzetten voor jouw website om hoger in google te komen? Je hebt echter niet de tijd en energie om hier mee bezig te zijn. Verder weet je niet precies wat nou goede links zijn en hoe je eraan komt en wilt dit graag uitbesteden. Ik help jou graag jouw kansen te verkennen op het gebied van linkbuilding.

Wat is linkbuilding?

Je vraagt je misschien af wat linkbuilding nou precies inhoud. In het kort houdt linkbuilding in dat je verwijzingen naar jouw website krijgt vanaf andere websites. Dit kunnen startpagina’s, blogs, of wat dan ook voor een website zijn. Nu zijn er een aantal dingen waar rekening mee gehouden dient te worden tijdens het bouwen van links. Zo is het belangrijk dat het van betrouwbare websites komt, dat de website de juiste SEO-scores heeft en dat het op de juiste manier gebeurt. We moeten overigens Google te vriend houden om hoger te scoren in Google. 

SEO-freelancer-inhuren
linkbuilding-uitbesteden

Linkbuilding strategie bepalen

Het vergaren van sterke links is een kunst opzich. Er dient rekening gehouden te worden met verschillende factoren zoals eerder benoemd. Om links naar jouw website te krijgen ga ik graag met je in gesprek om een strategie te bepalen. Er zijn namelijk verschillende strategieën die gehanteerd kunnen worden. Één ding staat bij mij wel centraal en dat is dat dit een samenwerking is. Hoewel ik het grote werk doe zal ik jouw hulp ook nodig hebben met het vinden van kansen. Het voordeel hiervan is dat je ook weet wat er gebeurd en waar je voor betaald.

Wat kun je van Digital Bean als jouw Freelance linkbuilder verwachten

Je zal wel denken, wat kan ik nou precies van Digital Bean verwachten. Naast het feit dat ik graag de samenwerking met je aan ga en kansen met met je verken, vind ik het belangrijk om duidelijk te communiceren waar je nou voor betaald. Ik zal dan ook nauwkeurig bijhouden welke links er binnenkomen en wat het effect hiervan is. Dit zal ik iedere maand aan je communiceren zodat jij weet wat er gebeurd. Verder kun je persoonlijk contact van mij verwachten en staat jouw resultaat bij mij voorop. 

Jouw linkbuilding uitbesteden

Wil je graag jouw linkbuilding uitbesteden? Ik ga graag met je in gesprek over een mogelijke samenwerking! Klik op onderstaande knop en neem contact met me op. Dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op en kunnen we gaan werken aan jouw linkbuilding strategie!

 

Geïnteresseerd in een dienst? Bekijk ze allemaal