Online marketing uitbesteden

Wij kunnen alles uit handen nemen zodat jij kunt focussen!

Bouwen aan online succes met Digital bean!

Onze
Online marketing diensten!

Wij nemen de volgende taken op ons zodat jij de focus kan leggen op waar jij goed en van belang bent!

SEO

Groei je organische verkeer, minder afhankelijk van betaalde advertenties, en bouw aan een winstgevende webshop die jarenlang zijn vruchten afwerpt!

Google ads / SEA

Laat een gemotiveerd team van SEA experts jouw Google ads campagne, niet kosten dekkend, maar winstgevend maken!

Social media Advertising

Iedereen zit ondertussen op de 'gram' (Instagram) of op Facebook. Ook jouw toekomstige klanten! Bereik jouw doelgroep ook op de socials doormiddel van Social media ads!

Marketplaces

Marketplaces zijn krachtige kanalen die ontzettend veel omzet kunnen genereren! Met handige product feeds maken wij het makkelijk om al je producten snel en gemakkelijk op deze platformen te plaatsen en te herprijzen.

Webshop laten maken

Wil je alle mogelijkheden van WordPress benutten en een nieuwe webshop laten bouwen met WooCommerce? Wij hebben ervaring met het bouwen van websites voor andere en voor onze eigen projecten! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tracking

Kennis = macht wordt vaak gezegt! In de online marketing is data nodig om goede beslissingen te maken en te kijken wat het meest oplevert. Doormiddel van goede data en inzicht in resultaten kun jij ook betere beslissingen maken!

Wij hebben de antwoorden

Vragen die wij tegen komen!

Het doel van online marketing is om je merk, producten of diensten online te promoten, de zichtbaarheid te vergroten, top of mind te blijven en je doelgroep online te bereiken. 

 

Een goed bureau heeft transparantie hoog in het vaandel staan en communiceert duidelijk over hun aanpak en resultaten! Dat is naar onze mening een goed bureau!

Bekijk eventuele case studies, klantreferenties en bespreek duidelijk je doelstellingen om de geschiktheid te beoordelen.

Succes kan gemeten worden aan de hand van vooraf overeengekomen KPI’s (Key Performance Indicators), zoals websiteverkeer, conversiepercentages, engagement op social media, ROAS, POAS, ROI en ga zo maar door, er zijn tientallen die we kunnen kiezen.

Hierover gaan we het bij onboardings gesprek over hebben, en bepalen we waarmee we jouw succes meten!

De tijd om resultaten te zien varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de staat van je huidige marketinginspanningen, je branche, en de specifieke strategieën die worden toegepast.

Sommige tactieken, zoals betaalde advertenties, kunnen snel rendabele resultaten opleveren, terwijl SEO en contentmarketing vaak meer tijd nodig hebben om momentum op te bouwen. (vaak tussen de 2 en 6 maanden)

Open, eerlijke en snelle communicatie gepaard met een proactieve houding! We stellen duidelijke doelstellingen en verkopen je geen lege beloftes!

Liogt per project heel anderxs

Online marketing omvat:

  • SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  • SEA (zoekmachineadverteren)
  • Contentmarketing
  • Social media marketing
  • E-mailmarketing.

Veel bekende begrippen zijn A/B testen, copywriting en CRO (conversion rate optimalisation). 

Bel, Boek een Call, Stuur een mailtje of kom langs voor een Vrijblijvend bakkie pleur!

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?
Neem contact op!

Op werkdagen reageren we binnen 24 uur! (Meestal ook in het weekend!) 😉

Online zichtbaar worden?

Boek vandaag een vrijblijvende call en steel alvast wat ideeën! 😉

matthijs-boon-digital-bean