Freelance SEO - Zoekmachine optimalisatie

Wil jij meer bezoekers op jouw website om te groeien met jouw bedrijf? Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen met het optimaliseren van jouw website, zodat je beter zichtbaar zult zijn in de organische zoekresultaten van Google? Digital Bean kan jou daarmee helpen! Een investering voor op de langere termijn in een passieve verkeersstroom op jouw website, die op de langere termijn enorm steeds meer kan opbrengen.

Wat is SEO precies?

SEO staat voor Search Engine Optimazation waar in het Nederlands zoekmachine optimalisatie mee wordt bedoeld. Het is de bedoeling bij dit onderdeel binnen de online marketing dat de website zo goed mogelijk leesbaar is voor Google met sterke content die relevant is voor de bezoeker. Zodat jouw website kan gaan ranken in de organische zoekresultaten. Ben jij er klaar voor?hoger-in-google
SEO

Waar bestaat SEO uit?

SEO bestaat uit drie hoofdpijlers. Content, techniek en de autoriteit van jouw website.

Content

De content op de pagina’s moet relevant zijn voor het zoekwoord wat je met de pagina’s target. Daarnaast moet dit op de juiste manier zijn ingedeeld om het voor Google extra gemakkelijk te maken om het te lezen en beoordelen. 

Techniek

Daarnaast is er een stukje techniek dat goed moet staan. Hiermee wordt bedoeld dat de instellingen van jouw website goed moeten staan voor Google om het te kunnen lezen en beoordelen. 

Autoriteit

Als laatste hoofdcomponent van SEO is de autoriteit. Hiermee wordt bedoeld in hoeverre is jouw website een autoriteit op het gebied waar jouw website over gaat? Dit wordt door Google op verschillende manieren gemeten, maar de belangrijkste hiervan is de verwijzingen van andere (relevante) websites naar jouw website. 


Wat gaat er gebeuren als ik een Freelance SEO-specialist inhuur?

Je zal wel benieuwd zijn waar een SEO-specialist nou mee bezig zal gaan als je een SEO-dienst afneemt. Als je Digital Bean laat helpen met jouw SEO-strategie dan zijn er een aantal dingen waar ik mij bezig zal gaan houden. Hoewel dit per website wel anders is zijn er wel een paar hoofdwerkzaamheden waar ik mij zal bezig houden.

Zoekwoordenonderzoek en strategiebepaling

Allereerst zal er een uitgebreid zoekwoordenonderzoek worden gedaan. Er zal hiermee gekeken worden met welke zoekwoorden mensen nou zoeken op het internet. Vanuit dit onderzoek zal er een strategie worden bepaald voor jouw website waar jij mee zult gaan scoren. 

Techniek

Er zal worden gekeken naar de techniek van jouw website. In hoeverre staat jouw website goed ingesteld om in Google te gaan ranken en zijn er nog verbeterpunten hiervoor te vinden? Zo ja, dan zullen deze natuurlijk gelijk opgelost worden. Hier zal in de loop der tijd ook aandacht aan blijven gegeven worden, zodat de techniek van jouw website altijd up to date is.

Content

Nu de strategie is bepaald en de techniek goed staat zal er worden gekeken naar de content van jouw website. Zijn hier nog verbeteringen in te vinden en kunnen er nog uitbreidingen gedaan worden?

Linkbuilding

Terwijl er wordt gekeken naar de content wordt er ook tegelijk gekeken naar manieren om verwijzingen naar jouw website te vergaren om zo de autoriteit van jouw website te verhogen. 

SEO-freelancer-inhuren

Continu proces

En zo blijf je op SEO-gebied altijd bezig voor jouw website. Er zullen vaak manieren zijn om jouw website te blijven uitbreiden en autoriteit te vergaren. En ik help jou graag met het ontdekken van deze manieren! Ben jij klaar om het verkeer naar jouw website te gaan vergroten en meer omzet of leads te genereren?

Freelance SEO-Specialist

Ben je al helemaal enthousiast en kan je niet wachten om meer verkeer naar je website te trekken? Of heb je nog vragen waar je mee zit? Ik maak graag kennis met je en ontdek jouw SEO kansen met je als freelance SEO consultant.
Ben jij klaar voor meer verkeer op je website / leads of aankopen?