Freelance SEA - Adverteren in de zoekmachines

Ben jij op zoek naar een SEA-specialist die het verkeer van jouw website kan verhogen? Je bent bereid om te betalen voor verkeer naar jouw website dat uiteindelijk omzet of leads kan genereren voor jouw bedrijf? Je wilt graag snel resultaat  Dan ben je bij Digital Bean aan het goede adres! Ik help je graag om een SEA-strategie met je te bepalen die werkt. 

Wat is SEA?

Nu heb je wel eens van SEA gehoord, maar vraag jij je af wat het nou precies is? SEA staat voor Search Engine Advertizing, wat Nederlands vertaald adverteren in de zoekmachines betekent en is een online marketing dienst. Het is natuurlijk de bedoeling dat de advertenties ook business opleveren. Wat deze dienst of product ook is. Bij het adverteren in Google is de meeste gebruikelijke strategie om per klik te betalen. Het is uiteindelijk dan ook zaak deze campagnes rendabel te krijgen, waarmee ik je graag help.

freelance-sea-specialist
google-shopping-opzetten

Soorten zoekmachine advertenties

Er zijn verschillende manieren om in de zoekmachines te adverteren. Wat deze zijn vind je hieronder. Ik ontdek dan ook graag met je wat de beste advertentiemogelijkheden zijn voor jouw bedrijf, dienst of product.

Als zoekresultaat

De eerste en meest voor de hand liggende is het adverteren op bepaalde zoekwoorden en binnen de zoekresultaten verschijnen als een (betaald) zoekresultaat. Dit worden ook wel “Search” campagnes genoemd. Zie hiernaast een voorbeeld ervan. Hiermee kan heel gericht geadverteerd worden op zoekwoorden die het meeste rendement gaan opleveren voor jouw bedrijf. 

Google shopping

Dit is een kanaal dat gebruikt wordt door webshops om fysieke producten te verkopen. Dit zijn de advertenties met afbeelding en prijs. Het voordeel van deze manier van adverteren in Google is dat het rendement hiervan vaak beter is voor fysieke producten omdat mensen de prijs en afbeelding al zien en kunnen vergelijken met andere advertenties. De mensen die dus klikken op jouw advertentie weten dus al wat ze kunnen verwachten. Wat betreft het product en de prijs ervan.

 

Wat kun je verwachten van Digital Bean als jouw Freelance SEA-specialist?

Nu vraag jij je misschien af wat je van mij als jouw Freelance SEA specialist kunt verwachten. Het belangrijkste vind ik dat jij als klant weet waar je voor betaald. Ik zal dan ook goed rapporteren over wat ik heb gedaan en wat de resultaten zijn van de Google Ads campagnes. Verder ga ik graag met jou het contact aan en kun je ervan uitgaan dat dit op een persoonlijk manier gebeurt. 

Ben jij klaar voor meer omzet of leads?

Zie jij het nou al helemaal zitten om meer omzet en / of leads te gaan genereren? Neem dan nu contact op en laat jouw omzet je niet voorbij lopen. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Je SEA uitbesteden is een mooie manier om weer tijd terug te kijken om je te focussen op wat echt belangrijk is voor jouw business.
adverteren-in-google-specialist

Geïnteresseerd in een dienst? Vul volgend formulier in.