Over Digital Bean

Matthijs Boon

Wie oh wie zit er achter Digital Bean. Ik ben het, Matthijs Boon. Een jongen met een passie voor online marketing. Achter ieder bedrijf zit een motivatie tot het helpen van mensen en andere bedrijven. Zo heb ik de motivatie om jouw bedrijf of project naar een volgend niveau te trekken en doe dit middels online marketing. Zo bereik jij het publiek dat je wilt bereiken met jouw bedrijf en kan jij nog meer mensen helpen. 

Met wie doe je zaken

Na een tijd bij een online marketing bureau gewerkt te hebben, heb ik de keuze gemaakt voor mijzelf te beginnen en als freelancer bedrijven te helpen. Daarnaast heb ik de afgelopen twee jaar ook een eigen webshop opgestart in een andere passie van mij, namelijk sport. Op deze manier kon ik dingen in de online marketing leren en uittesten zonder dat ik daar andere mensen mee lastig val. Ondertussen is het verkeer op deze website aardig toegenomen en is het ontzettend leuk om je kennis in de praktijk te gebruiken. Zoals je op de foto hiernaast misschien al had gezien gaat het om thuisatleet.nl

Mijn missie

Ik kan heel kort zijn over mijn missie, en dat is jou helpen meer uit je website te laten alles en je bedrijf te laten groeien zodat jij nog meer mensen kunt helpen.

Bij deze missie staat bij mij voorop dat ik dat in een samenwerking doe met jou. Ben jij klaar om te groeien met jouw bedrijf?

matthijs-digital-bean

Geïnteresseerd in een dienst? Bekijk alle diensten