10 universele SEO tips die impact hebben! Simpel maar krachtig!

seo-optimalisatie-tips-blog-digital-bean

Blog delen

Ben je het zat dat je website niet de aandacht en verkeer trekt die het nodig heeft?

Met deze 10 eenvoudige SEO tips optimaliseer je je website voor Google en trek je meer relevant verkeer naar je site.

In dit blogartikel onthullen we de 10 universele beste practices om je online vindbaarheid te vergroten en je conversieratio te verhogen.

Lees hieronder de top 10 SEO optimalisatie tips om vandaag te beginnen met optimaliseren!

1. SEO content gemaakt voor gebruikers en afgestemd op zoekintentie!

In de snel veranderende wereld van online marketing is er één uitspraak die steeds maar weer terugkomt en de basis is van goede SEO: “Content is King“. Maar wat betekent dit precies?

Wanneer we het hebben over SEO content, gaat het niet enkel om het plaatsen van zoekwoorden op strategische plekken. 

Het gaat om het creëren van waardevolle content die de bezoeker zijn probleem oplost of helpt om naar een plek te komen waar zijn probleem wordt opgelost. 

Betere SEO teksten schrijven? Hier een paar basis punten:

  • Zoekintentie: Wat is de intentie achter een zoekopdracht van je doelgroep? Willen ze een ‘how to’ stappenplan, data of een paar tips? Bekijk de zoekresultaten pagina van je primaire zoekwoord om hier achter te komen. Meer over zoekintentie? Klik hier!
  • Begrijp je doelgroep: Leer ze kennen. Wat zijn hun behoeften? Wat zijn hun vragen en pijnpunten? Door hun perspectief te begrijpen, kun je effectievere content creëren. Deze lijkt veel op zoekintentie.
  • Kwaliteit boven kwantiteit: Een goed onderzocht, diepgaand artikel heeft meer waarde dan meerdere oppervlakkige teksten. Go the extra mile!
  • Natuurlijk gebruik van zoekwoorden: Ze zijn super belangrijk voor SEO, maar moeten op een natuurlijke manier in de tekst worden verwerkt.
  • Actualiteit en Updaten van Content: De online wereld is constant in beweging. Houd je content actueel. Als een goed scorend artikel daalt in rankings, is het tijd voor een update. 1 keer in de 6 maanden iets toevoegen of herschrijven is een aanrader!
  • Deel Persoonlijke Ervaringen (steeds belangrijker): Dit bouwt vertrouwen op en maakt je content authentiek en onderscheidt je van andere content. Daarnaast met de huidige Google updates wordt EEAT steeds belangrijker! 
  • Duidelijke Call-to-Action: Na het delen van waardevolle informatie, wat is de volgende stap voor de lezer? Maak dit helder en eenvoudig. Een verwarde bezoeker zegt ‘nee’!

Met deze richtlijnen kun je content creëren die zowel voor zoekmachines als voor je bezoekers waardevol is.

2. Gebruik een hiërarchische site structuur met interne links!

Hoewel het simpel lijkt, schieten veel webshops tekort in het opzetten van een heldere, logische structuur. Een goed georganiseerde site helpt gebruikers snel te vinden wat ze zoeken en stelt zoekmachines in staat je content beter te indexeren en te begrijpen. Hier tips voor het creëren van een hiërarchische structuur:

  • Begin met een hoofdpagina (homepage) die dient als de startplaats van je website.
  • Organiseer je producten/ content in hoofdcategorieën die logisch zijn voor jouw bedrijf en je doelgroep. Liefst genaamd met relevante zoekwoorden!
  • Maak subcategorieën onder de hoofdcategorieën voor een gedetailleerdere indeling van je aanbod of informatie. Denk aan i.v.p. ’t-shirts’ de vategorie ‘rode t-shirts’ waar je natuurlijk alle rode shirts uit je assortiment in plaatst.
  • Zorg voor een eenvoudige navigatie, waarbij elke pagina binnen drie klikken bereikbaar is vanaf de homepage.

Hieronder hebben we een voorbeeld gemaakt om beeld te scheppen! 

technische-seo-goede structuur

Interne linken voor maximale impact!

Eenmaal een mooie website structuur is het tijd om interne links toe te voegen! Je kunt dit zien als bruggetjes tussen je pagina’s, die ze met elkaar verbinden. Hierdoor kunnen bezoekers en zoekmachines gemakkelijk je site navigeren en je relevante content / producten vinden!

Daarnaast verdelen ze ook linkwaarde (link juice) over je website! Linkwaarde is de mate van autoriteit wordt toegeschreven door zoekmachines aan een website/ webpagina. Simpel gezegt, het helpt enorm bij het ranken van je webshop!

Hier manieren om een goede interne link structuur op te bouwen:

  • Link naar relevante content: Maak links naar pagina’s die logisch aansluiten bij het onderwerp van de huidige pagina, om de diepte van je content te benadrukken en gebruikers verder te betrekken.
  • Gebruik beschrijvende ankerteksten: Kies ankerteksten die duidelijk de inhoud van de doelpagina beschrijven, wat helpt bij zowel de gebruikerservaring als de zoekmachineoptimalisatie.
  • Maak een linkhiërarchie: Zorg ervoor dat belangrijke pagina’s meer interne links ontvangen dan minder cruciale pagina’s, waardoor hun belang en zichtbaarheid voor zoekmachines wordt benadrukt.
  • Verbeter de navigatie: Gebruik interne links om een intuïtieve navigatiestructuur te creëren, waardoor gebruikers gemakkelijk door je site kunnen bewegen.
  • Voorkom gebroken links: Regelmatig controleren op en repareren van gebroken interne links verbetert de sitegezondheid en gebruikerservaring.
  • Benut voetteksten en sidebars: Plaats nuttige links in voetteksten en sidebars voor een betere toegankelijkheid, maar vermijd overmatig en niet relevante links.
interne-link-stuctuur-illustratie

3. Zoekwoord in je H1, H2, in de eerste / laatste 100 woorden!

Als je wilt dat mensen jouw website vinden, moet je Google duidelijk maken waar jouw pagina’s over gaan. Dat doe je door slim gebruik te maken van zoekwoorden. Zet je belangrijkste zoekwoord in je grote titel (H1), je één van je tussenkopjes (H2), en aan het begin en einde van je tekst. Hierdoor begrijpt Google beter waar je content over gaat.

Alles even op een rijtje:

  • Titel (H1): Zet hier je belangrijkste zoekwoord. Dit is vaak het eerste wat mensen en Google zien.
  • Tussenkopjes (H2): Gebruik hier ook je zoekwoord of andere woorden die erop lijken. Dit maakt je tekst duidelijk en makkelijk te volgen.
  • Begin van Je Tekst: Laat je zoekwoord in de eerste 100 woorden terugkomen. Zo weten zoekmachines meteen waar je pagina over gaat.
  • Einde van Je Tekst: Herhaal je zoekwoord in de laatste 100 woorden. Dit bevestigt het onderwerp van je tekstv voor zoekmachines maar vaan ook voor bezoekers.

Dingen waar je op moet letten en nog meer kunt doen:

  1. Natuurlijke gebruiken: Zorg ervoor dat het gebruik van je zoekwoord natuurlijk aanvoelt. Overmatig gebruik of ‘keyword stuffing‘ kan een enorm negatief effect op SEO en leesbaarheid hebben. 10 keer je primaire zoekwoord terug laten komen is vaak al genoeg!
  2. Relevante secundaire zoekwoorden: Kies zoekwoorden die nauw aansluiten bij het onderwerp van je content en relevant zijn voor je doelgroep. 
  3. Maak is gebruik synoniemen: Gebruik synoniemen en gerelateerde termen in je H2’s en tekst om een rijke, maar relevante content. Hierdoor speel je in op het semantiek indexen van zoekmachines.

4. Eerste indrukken tellen, optimaliseer meta titel en beschrijving!

Wist je dat de titel en beschrijving die je in Google ziet (ook wel meta tags genoemd) de eerste dingen zijn die mensen zien op de Search pagina? 

Het is dus eigenlijk je uithangbord op de Google search pagina!

Een pakkende titel en (meta) beschrijving is een ‘must’ als je klikken wilt scoren!

Je moet de zoekers overtuigen om naar jouw website te komen in deze titel en beschrijving.

Hoe doe je dat! Vraag je je misschien af. Daarom hebben we hieronder in het kort samengevat…

voorbeeld-meta-title-tag-en-meta-beschrijving-in-serp

Meta titel optimaliseren

  • Lengte: Houd het tussen 50-60 tekens.
  • Bevat je belangrijkste zoekwoord vroeg (begin) in de titel.
  • Elke pagina moet een unieke titel hebben.
  • Wees duidelijk en precies! Je titel moet in één oogopslag vertellen waar je pagina over gaat!

  • Maak het Spannend! Je wilt dat mensen klikken, toch? Gebruik krachtige woorden, cijfers (zoals “12 tips…”) of stel een vraag om nieuwsgierigheid en interesse te wekken.

Metabeschrijving optimaliseren

  • Lengte: Tussen 150-160 tekens.
  • Gebruik je belangrijkste zoekwoord één keer in de metabeschrijving!
  • Geef een beknopte samenvatting van de pagina. Laat zien wat bezoekers kunnen verwachten door op jouw pagina te klikken. Wat leren ze? Welk probleem los je op? Zorg dat de voordelen duidelijk zijn.
  • Een duidelijk call-to-action (CTA) is een must en geef een reden voor CTA. Gebruik woorden als ‘Ontdek’, ‘Leer meer’, of ‘Start vandaag’ om de lezer te motiveren om door te klikken.
  • Elke beschrijving moet uniek zijn voor elke pagina. Kopieer NIET steeds dezelfde! Dit voorkomt dat je in zoekmachines wordt gemarkeerd als duplicate content en helpt je om uit te lichten wat elk van je pagina’s bijzonder maakt.
  • Maak het Aantrekkelijk! Je wilt dat mensen op jouw link klikken. Gebruik daarom actieve taal en maak een duidelijk aanbod of stel een vraag die aanzet tot actie.

5. Optimaliseer je afbeeldingen!

Afbeeldingen spelen tegenwoordig een super belangrijke rol op websites. 

Ze brengen verhalen tot leven, illustreren complexe concepten en trekken de aandacht van bezoekers. 

Maar hun kracht gaat verder dan beeldvorming; afbeeldingen zijn ook een belangrijk instrument voor zoekmachineoptimalisatie!

Zoekmachines kijken verder dan alleen tekst. 

Afbeeldingen hebben de kracht om te ranken in zoekresultaten en in de ‘Afbeelding’ zoekpagina.

En wat betekent dat? Meer zichtbaarheid. Meer verkeer.

Afbeeldingen optimaliseren voor SEO, zo doe je dat!

  1. Kies het Juiste Bestandsformaat: JPEG voor foto’s (compressie), PNG voor transparantie (logo’s/iconen), en WebP voor uitstekende compressie zonder kwaliteitsverlies.
  2. Bestandsnaam: Bestandsnaam “IMG1234.jpg” zegt Google niets. Google wil weten wat er in de afbeelding te vinden is. “man-op-fiets.jpg”? Dat is een ander verhaal.
  3. Alt-tekst: Vertel nogmaals wat voor informatie er in de afbeelding te vinden is, op dezelfde manier als bestandsnaam. Het is kort, het is beschrijvend, en het is onmisbaar.
  4. Voeg zoekwoorden toe waar dat kan in de bestands naam en alt tekst en niet te vaak! Anders krijg je weer problemen met ‘keyword stuffing’! Voor webshops word Afbeelding SEO steeds belangrijker ontwikkelingen zoals Google Lens
  5. Lazy Loading: Implementeer ‘lazy loading’ voor afbeeldingen, zodat ze pas geladen worden wanneer ze nodig zijn. Dit kan de laadtijd van de pagina aanzienlijk verbeteren.
  6. Responsive voor mobiel: Veel bezoekers komen via mobiel. Zorg dat je afbeeldingen zich aanpassen. Goed voor gebruikers, goed voor SEO en goed voor conversie!
  7. Compressie = Snelheid en snelheid vinden zoekmachines ontzettend belangrijk! Gebruik een GRATIS tool zoals Smusch om je afbeeldingen gemakkelijk te comprimeren zonder te veel kwaliteits verlies.

LET OP! Soms kan Smush te veel comprimeren en de kwaliteit wordt dan slecht. Af en toe even checken of je afbeeldingen nog wel van goede kwaliteit zijn is een gegeven!

6. Maak je laadsnelheid razend snel!

De conversieratio’s van websites dalen gemiddeld met 4,42% voor elke extra seconde laadtijd (tussen de 0-5 seconden). Volgens dit artikel.

Een snellere website zorgt dus niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar kan ook je conversieratio aanzienlijk verhogen.

Dus, door je website te optimaliseren voor snelheid, verbeter je niet alleen de gebruikerservaring, maar verhoog je ook je kansen op hogere conversies.

portent.com

Laadtijden verbeteren, hier kun je mee beginnen!

Gebruik tools zoals Google PageSpeed Insights om je startsnelheid te bepalen. Eenmaal een begin punt gevestigd, dan kun je met de volgende dingen aan de slag:

  • Afbeeldingen Optimaliseren: Comprimeer afbeeldingen en kies het juiste formaat (JPEG, PNG, WebP) om de laadtijd te verkorten zonder in te boeten op kwaliteit.
  • Minimaliseer CSS, JavaScript, en HTML: Verwijder onnodige spaties, opmerkingen en code om de bestandsgrootte te verminderen en de laadsnelheid te verbeteren.
  • Browser Caching Benutten: Stel browsers in om statische bronnen (zoals stylesheets, afbeeldingen, en JavaScript-bestanden) op te slaan, zodat terugkerende bezoekers sneller laden.
  • Gebruik een Content Delivery Network (CDN): Een CDN slaat kopieën van je site op verschillende locaties wereldwijd op, zodat content sneller geladen wordt voor gebruikers ongeacht hun geografische locatie. Gebruik diensten zoals Cloudflare!
  • Vermijd Redirects: Elke extra redirect verhoogt de laadtijd van een pagina. Probeer ze te minimaliseren of volledig te elimineren.
  • Schakel Lazy Loading In: Hiermee worden afbeeldingen en video’s pas geladen wanneer ze in het zicht van de gebruiker komen, wat de initiële laadtijd van de pagina vermindert. Vaak staat dit automatisch aan!
Mik voor een First Contentful Paint (FCP) van tussen de 0 en 2,5 seconden en een Latest Contentfull Paint (LCD) van MAXIMAAL 4 seconden. Maar nogmaals conversieratio’s dalen gemiddeld met 4,42% voor elke extra seconde laadtijd tussen de 0-5 seconden!

7. SEO vriendelijke URL gebruiken

SEO-vriendelijke URL’s zijn URL’s die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Ze zijn kort, duidelijk en bevatten relevante zoekwoorden. Hierdoor begrijpen zoekmachines beter waar de pagina over gaat, wat de vindbaarheid van de pagina kan verbeteren.

Tips voor het maken van SEO-vriendelijke URL’s:

  • Gebruik relevante zoekwoorden: Kies het belangrijkste zoekwoord die relevant zijn voor de inhoud van de pagina en verwerk deze in de URL.
  • Maak de URL kort en krachtig: Vermijd lange, onnodige teksten in de URL. Houd het bondig en to-the-point!
  • Gebruik de juiste koppeltekens: Scheid woorden in de URL met koppeltekens (-) in plaats van underscores (_).
  • Vermijd hoofdletters en speciale tekens: Gebruik alleen kleine letters en vermijd speciale tekens zoals &%$#@!, etc.
  • Maak de URL statisch: Dynamische URL’s met parameters zijn minder SEO-vriendelijk. Gebruik statische URL’s waar mogelijk.
  • Voeg de focus keyword toe: Plaats het focus keyword van de pagina in de URL.
  • Maak de URL leesbaar: De URL moet niet alleen leesbaar zijn voor zoekmachines, maar ook voor mensen.

Om makkelijk je URL korter maken kun je tools zoals Slugify gebruiken! Maar zoals je hieronder ziet met je nog steeds veel weg. Maar het haalt wel de speciale tekens en nummer alvast weg!

seo-friendly-url-generator-voorbeeld

8. Mobielvriendlijkheid een prioriteit!

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet om online te winkelen. In februari 2024 is al meer dan 60% van alle online bestellingen via een mobiel apparaat geplaatst. Een mobielvriendelijke webshop is dus cruciaal!

Daarnaast gebruikt Google ook ‘mobile first indexing‘ om websites te indexeren. Hierbij wordt de mobiele versie van een website geprioriteerd boven de desktopversie. Dit betekent dat Google de mobiele versie van je website gebruikt om te bepalen hoe je website in de zoekresultaten wordt gerangschikt.

percentage-van-mobiel-verkeer-explodingtopics
explodingtopics.com

Tips om je webshop mobielvriendelijk te maken!

  1. Gebruik een responsive design. Dit betekent dat de website automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat dat wordt gebruikt.
  2. Maak de tekst leesbaar. Vermijd kleine lettertypes en lange teksten.
  3. Gebruik duidelijke en grote knoppen. Zorg ervoor dat knoppen gemakkelijk te vinden en te gebruiken zijn.
  4. Optimaliseer afbeeldingen. Zorg ervoor dat afbeeldingen niet te groot zijn en snel laden.
  5. Maak het afrekenproces eenvoudig. Vermijd te veel stappen en ingewikkelde formulieren.

Door je website mobielvriendelijk te maken, bied je je klanten een optimale gebruikerservaring en ben je klaar voor de toekomst van e-commerce.

9. Long tail zoekwoorden voor een paar quick wins!

Long-tail zoekwoorden zijn langer en specifieker dan korte, algemene zoektermen. Ze bestaan vaak uit 3 of meer woorden en worden gebruikt door mensen die al een goed idee hebben van wat ze zoeken, vaak met een hogere koopintentie!

Voordelen van Longtail zoekwoorden! 

  • Minder concurrentie: Er is minder concurrentie voor long-tail keywords dan voor korte, algemene zoektermen. Dit betekent dat het makkelijker is om met je webshop op de eerste pagina van Google te komen.
  • Gerichter verkeer: Mensen die op long-tail keywords zoeken, zijn al in een verder stadium van hun koopproces. Ze zijn dus meer geneigd om iets te kopen in jouw webshop.
  • Hogere conversieratio: De conversieratio (het percentage van de bezoekers dat een aankoop doet) is hoger voor long-tail keywords dan voor korte, algemene zoektermen.

Long tail zoekwoorden vinden!

1. Google Keyword Planner:

  • De Google Keyword Planner is een gratis tool die je kunt gebruiken om long-tail keywords te vinden.
  • Voer een relevant zoekwoord in en de tool geeft je suggesties voor long-tail keywords met hun zoekvolume en concurrentieniveau.
  • Let op: De Keyword Planner is ontworpen voor adverteerders, dus het is belangrijk om te filteren op “Zoekvolume” en te focussen op keywords met een laag concurrentieniveau.

2. Google auto-complete gebruiken:

  • Gebruik de autosuggestie-functie van Google Zoeken om long-tail keywords te vinden.
  • Typ een relevant zoekwoord in en bekijk de suggesties die Google geeft.
  • Klik op een suggestie om meer gerelateerde keywords te vinden.

Uitgbreide uitleg over de kracht van long tail zoekwoorden? >> Bekijk onze blog over long tail zoekwoorden hier! <<

screenshot-google-auto-complete-webshop-seo

3. Gerelateerde zoekwoorden:

  • Onderaan de zoekresultatenpagina van Google vind je de sectie “Gerelateerde zoekopdrachten”.
  • Deze sectie bevat long-tail keywords die relevant zijn voor je zoekopdracht.

4. Google ‘Meer om te vragen’ sectie

  • Net als de gerelateerde zoekopdrachten heb je ook een sectie ‘meer om te vragen in google search! 
  • Bevind zich vaak ergens in het midden van de zoekresultaten!
  • Hier kun je vragen op doen die mensen hebben rondom dit thema, en hier op in spelen.
screenshot-meer-om-te-vragen-en-gerelateerde-zoekopdracht-sectie

5. Quora en Reddit:

  • Zoek op relevante forums en websites zoals Quora en Reddit naar vragen die mensen stellen over jouw niche.
  • De  vragen bevatten soms long-tail keywords die je kunt gebruiken.

10. Werkt aan je EEAT!

EEAT staat voor Experience (ervaring), Expertise , Authoritativeness (autoriteit) en Trustworthiness (betrouwbaarheid). Het is een concept dat Google gebruikt om de kwaliteit van websites te beoordelen. Websites met een hoge EEAT-score worden door Google beloond met hogere posities in de zoekresultaten.

eeat-uitgelegd-infographic-digitalbean

EEAT verbeteren!

Experience:

  • Toon je ervaring: Laat zien dat jij of je team al geruime tijd actief zijn in het vakgebied. Dit kan door middel van jarenlange ervaring, eerdere projecten, of casestudies.
  • Benadruk relevante ervaring: Focus op ervaring die direct relevant is voor de onderwerpen die je behandelt.
  • Gebruik testimonials en klantreviews: Laat tevreden klanten vertellen over hun positieve ervaringen met jou of je bedrijf.

Expertise:

  • Zorg voor deskundige content: Zorg ervoor dat de content op je website geschreven is door experts met diepgaande kennis van het onderwerp.
  • Toon je expertise: Toon je kennis door middel van awards, publicaties in erkende bronnen, of andere bewijzen van expertise.
  • Gebruik citaten en bronvermeldingen: Verwijs naar betrouwbare bronnen om je claims te ondersteunen en je expertise te onderbouwen.

Authoritativeness:

  • Bouw autoriteit op: Verzamel links van andere websites met een hoge autoriteit. Dit kan door gastblogs te schrijven, interviews te geven, of vermeldingen te krijgen in relevante publicaties.
  • Deel je kennis: Deel je expertise op social media, online forums, en andere platforms. Maar ga niet spammen, deel en wanneer hier naar gevraagd wordt!
  • Wordt erkend als autoriteit: Streef ernaar om erkend te worden als een autoriteit in jouw vakgebied. Dit kan door deel te nemen aan conferenties, awards te winnen, of te worden geciteerd door andere experts.

Trustworthiness:

  • Betrouwbaarheid boven alles: Zorg ervoor dat je website betrouwbaar is en dat de informatie die je aanbiedt correct, up-to-date en gebaseerd is op feiten.
  • Duidelijke contactgegevens: Maak je contactgegevens duidelijk zichtbaar op je website.
  • Veiligheid: Gebruik een SSL-certificaat (staat er ‘https’ voor je URL) om je website te beveiligen en de privacy van je bezoekers te beschermen.
  • Vertrouwen verdienen: Maak een privacybeleid en cookieverklaring en houd je daaraan. Wees transparant over je verdienmodellen en eventuele advertenties.

Het verbeteren van je EEAT score is een langetermijnstrategie. Het kan even duren voordat je de resultaten ziet. Maar eenmaal als autorteit gevestigd is het het meer dan waard!

>> Bekijk hier onze blog over EEAT! <<.

SEO tips samengevat!

Met deze 10 krachtige SEO tips ben je klaar om je website klaar te maken om te gaan scoren! Ze zijn misschien niet de meest nieuwe of meest sexy zoekmachine optimalisaties maar wel de meest effectieve!

We komen het helaas nog zo vaak tegen op het internet dat de basic SEO fundamentele niet worden uitgevoerd… Zonde!

Alles nog even op een rijtje:

  1. Gebruikersgerichte content: Creëer waardevolle content die relevant is voor jouw doelgroep en beantwoordt aan hun vragen.
  2. Hiërarchische structuur: Zorg voor een logische structuur met interne links om de navigatie te bevorderen.
  3. Zoekwoordoptimalisatie: Gebruik de juiste zoekwoorden in je H1, H2, titels, meta beschrijvingen, en content.
  4. Eerste indrukken: Optimaliseer je meta titel en beschrijving voor een betere klikratio.
  5. Optimaliseer je afbeeldingen met alt-tags en bestandsnamen.
  6. Verkort de laadsnelheid van je website voor een betere gebruikerservaring.
  7. SEO vriendelijke URL’s: Gebruik korte, beschrijvende URL’s die relevant zijn voor de content.
  8. Mobielvriendelijkheid: Zorg ervoor dat je website mobielvriendelijk is om te voldoen aan de Google richtlijnen.
  9. Long-tail keywords: Target long-tail keywords voor meer gerichte traffic.
  10. EEAT: Versterk je Expertise, Authoritativeness, en Trustworthiness om je reputatie te verhogen.

Laat je website niet langer onopgemerkt blijven! En neem vandaag actie begin met optimaliseren!

Heb je hier geen tijd of zin in? Laat Digital Bean je helpen! Ons team van experts staat klaar om je online marketingstrategie te optimaliseren en jouw zichtbaarheid te laten toenemen.

We werken met eerlijkheid, transparantie en korte lijntjes, zodat je altijd op de hoogte bent van onze werkzaamheden en je vragen direct kunt stellen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een call, tot snel!

Hulp bij jouw SEO strategie?

Direct hulp bij jouw webshop SEO vraagstukken!

Ontdek meer om te leren

Wil je dit toepassen?

Klik hieronder en Neem contact op!

matthijs-boon-digital-bean