Meta description: 10 tips voor een onweerstaanbare meta beschrijving!

meta-decription-seo-tips-blog-digital-bean

Blog delen

Je hebt slechts enkele seconden om een indruk te maken! Die kostbare seconden bepalen of een zoeker op jouw link klikt of verder scrollt. Hoe houdt je pak je die aandacht? Een onweerstaanbare meta beschrijving samen met een ijzersterke SEO titel.

Meta beschrijvingen zijn als mini-advertenties voor je pagina’s. Ze zijn klein maar krachtig en kunnen het verschil maken tussen klikken en genegeerd worden. Een goed geschreven meta beschrijving trekt de aandacht van zoekers en zet ze aan om op jouw link te klikken in plaats van op die van de concurrentie.

Stel je voor dat elke zoekopdracht op Google leidt tot klikken op jouw site, omdat jouw meta beschrijvingen precies de juiste snaar raken. Dit betekent meer bezoekers, meer conversies en meer omzet. 

Klikt dat als muziek in de oren?

In deze blog deel ik 10 tips die je helpen om perfecte meta beschrijvingen te schrijven. Leer hoe je zoekwoorden effectief inzet, pakkende teksten maakt en de juiste lengte aanhoudt.

Lees verder en ontdek hoe ijzersterke meta descriptions maakt!

Inhoudsopgave

Wat is een Meta Description?

Een meta description is een kort stukje tekst dat onder de titel van je webpagina verschijnt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Deze beschrijving geeft een beknopte samenvatting van de inhoud van de pagina en is bedoeld om gebruikers te helpen bepalen of de pagina relevant is voor hun zoekopdracht.

voorbeeld-meta-title-tag-en-meta-beschrijving-in-serp

Waarom is een meta description belangrijk?

 • Aantrekken van Kliks: Een goed geschreven meta beschrijving kan de aandacht van mensen trekken en hen aanmoedigen om op jouw link te klikken. Dit verhoogt de kans dat ze jouw website bezoeken.
 • SEO Voordelen: Hoewel meta beschrijvingen zelf geen directe invloed hebben op de zoekresultaten (SEO), kunnen ze wel indirect helpen. Een hogere Click-Through Rate (CTR) kan namelijk bijdragen aan een betere ranking in de zoekresultaten. Hier straks meer over…
 • Eerste Indruk: De meta beschrijving geeft een eerste indruk van de inhoud van jouw pagina. Een duidelijke en aantrekkelijke beschrijving kan mensen sneller overtuigen dat jouw pagina de informatie biedt die ze zoeken.
illustratie-serp-metabeschrijving -met-magneet-die-bezoekers-trekt

Heeft de meta beschrijving direct invloed op SEO?

De meta beschrijving beïnvloedt je zoekpositie niet direct. Google gebruikt de woorden in de meta beschrijving niet om je rangschikking te bepalen. Dit staat duidelijk uitgelegd in een blog van Google zelf: Google’s blog over gebruik meta descriptions in zoekresultaten van Google.

Hoewel de blog in het Duits is, is de video in het Engels en legt uit dat Google de meta beschrijving steeds vaker gebruikt voor zoekresultaten, maar het geen invloed heeft op hoe hoog je in de zoekresultaten staat.

Een goede meta beschrijving kan je Click-Through Rate (CTR) verhogen. Dit betekent dat meer mensen op jouw link klikken in de zoekresultaten. Als deze bezoekers op je website blijven en niet snel terugkeren naar de zoekresultaten, geeft dit een positief signaal aan zoekmachines.

Het snel terugkeren naar de zoekresultaten na het klikken op één van de websites, noemen we in de SEO wereld ‘pogosticking’ en als dit veel geburd met één van jouw webpagina’s is dit een slecht signaal voor zoekmachines.

Het geeft aan hoe goed de pagina de behoefte van de zoekopdracht van de gebruiker bevredigd. Hoe minder mensen die terugkeren hoe beter voor je SEO. 

pogosticking-seo-voorbeeld-backlinko
Bron: Backlinko.com

10 tips voor een onweerstaanbare meta omschrijving!

Gebruik nog steeds het belangrijkste zoekwoord.

Wanneer iemand een zoekopdracht uitvoert op Google en jouw meta beschrijving bevat het exacte zoekwoord dat ze hebben gebruikt, dan wordt dat zoekwoord in vetgedrukt weergegeven.

Dit trekt de aandacht van de zoeker omdat het precies aansluit bij hun zoekopdracht. Als je meta beschrijving het zoekwoord bevat dat mensen zoeken, springt jouw link er meteen uit.

EXTRA TIP! Zet je zoekwoord zo ver mogelijk naar links…

Mensen zijn geneigd om eerst de eerste paar woorden van een tekst te scannen. Dit komt omdat ze vaak in een zogenaamd F-patroon lezen. Ze kijken eerst horizontaal door de bovenste regels van de tekst en volgen vervolgens een verticale lijn langs de linkerkant van de tekst.

Dit betekent dat als je het belangrijkste zoekwoord aan het begin van je meta beschrijving plaatst, het sneller opvalt en meer aandacht trekt. Mensen lezen namelijk eerst de eerste paar woorden en scannen dan pas verder.

F-Patroon

Voorbeeld:

Stel dat je een online winkel hebt die sneakers verkoopt en je belangrijkste zoekwoord is “witte sneakers”. Een goede meta beschrijving zou kunnen zijn:

“Witte sneakers – Stijlvol en comfortabel! Ontdek onze uitgebreide collectie van topmerken. Gratis verzending bij bestellingen boven €50.”

Hier gebruik je het belangrijkste zoekwoord “witte sneakers” aan het begin van de beschrijving, wat helpt om de aandacht te trekken en je CTR te verhogen.

llistratie-ctr-verhogen

Nu je weet hoe je het belangrijkste zoekwoord effectief kunt gebruiken, is het ook cruciaal om de lengte van je meta beschrijving goed te beheren. In de volgende sectie bespreken we waarom je niet over de 155 tekens moet gaan.

Ga niet over de 155 tekens

Een goede meta beschrijving mag niet langer zijn dan 155 tekens. Waarom? Omdat zoekmachines zoals Google maar een beperkt aantal tekens laten zien. Als je meer dan 155 tekens gebruikt, wordt je beschrijving afgebroken en verschijnt er een “…” aan het eind. Dit ziet er niet professioneel uit en kan mensen ontmoedigen om door te klikken.

screenshot-afgebroken-metabeschrijving-in-zoekresultaten

Hier zijn een paar tips om je te helpen binnen de limiet van 155 tekens te blijven:

 1. Wees beknopt: Kies je woorden zorgvuldig. Gebruik korte en krachtige zinnen. En gebruik powerwords zoals, ‘ontdek’, ‘leer nu’, ‘gratis’.
 2. Gebruik afkortingen: Maar alleen als ze logisch zijn en de betekenis niet veranderen.
 3. Vermijd onnodige woorden: Elk woord moet waarde toevoegen aan je beschrijving.

Gelukkig is er een handige tool die je hierbij kan helpen: de Yoast SEO plugin. Dit is een gratis plugin voor WordPress die je helpt bij het schrijven van de perfecte meta beschrijving. Yoast geeft je een duidelijk overzicht van het aantal tekens dat je hebt gebruikt en waarschuwt je als je over de limiet gaat.

yoast-seo-titel-checken

Nu je weet hoe je binnen de limiet van 155 tekens moet blijven, is het tijd om te kijken naar de toon van je meta beschrijving. Wees actief joh! Het gebruik van actieve taal kan je beschrijving aantrekkelijker maken en meer mensen aansporen om door te klikken.

Wees Actief!

Actief schrijven maakt je meta beschrijving krachtig en aantrekkelijk. Waarom? Omdat het je lezer direct aanspreekt en motiveert om actie te ondernemen. Laten we eens kijken hoe je dat kunt doen.

Gebruik actieve werkwoorden Actieve werkwoorden zorgen ervoor dat je tekst levendig en energiek overkomt. In plaats van te zeggen “Onze producten worden verkocht met korting”, zeg je “Koop nu onze producten met korting”. Zie je het verschil? Het eerste klinkt saai en passief, terwijl het tweede direct en uitnodigend is.

Vertel wat er voor de lezer in zit: Gebruik jij en jouw Mensen willen weten wat ZIJ eraan hebben. Door woorden als “jij” en “jouw” te gebruiken, maak je de tekst persoonlijker en aantrekkelijker. Bijvoorbeeld, in plaats van “Deze tool helpt bij SEO”, zeg je “Deze tool helpt jou om jouw SEO te verbeteren”. Hierdoor voelt de lezer zich direct aangesproken en meer betrokken.

Vermijd passieve zinnen Passieve zinnen zijn saai en onduidelijk. Vergelijk “Er wordt een gratis proefperiode aangeboden” met “Probeer nu gratis!”. De tweede zin is duidelijker, directer en moedigt de lezer aan om actie te ondernemen.

Door actief te schrijven, maak je jouw meta beschrijving niet alleen aantrekkelijker voor lezers. In de volgende sectie gaan we verder met hoe je genoeg informatie geeft, zonder alles te verklappen.

illustratie-actieve-toon-schrijven

Geef genoeg informatie, maar niet te veel

Bij het schrijven van een meta beschrijving is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen het geven van genoeg informatie en het opwekken van nieuwsgierigheid. Je wilt dat mensen precies weten wat ze op de pagina kunnen verwachten, maar je wilt ook dat ze nieuwsgierig genoeg zijn om door te klikken.

 1. Wees duidelijk
  Laat mensen weten wat ze op de pagina zullen vinden. Als je een blog hebt over de beste smartphones van 2024, laat dat dan duidelijk blijken. Bijvoorbeeld: “Ontdek de top 10 smartphones van 2024 met uitgebreide reviews en koopgidsen.”
 2. Maak mensen nieuwsgierig
  Naast duidelijkheid moet je ook nieuwsgierigheid opwekken. Geef een hint over wat de gebruiker zal leren of vinden zonder alles weg te geven. Bijvoorbeeld: “Lees verder om te ontdekken welke smartphone de beste camera heeft en waarom.”
 3. Vermijd overbodige details
  Probeer niet alles in de meta beschrijving te stoppen. Hou het beknopt en relevant. Geef alleen de meest essentiële informatie en laat de rest over aan de inhoud van de pagina zelf. Bijvoorbeeld: “Top 10 smartphones van 2024 – uitgebreide reviews, koopgidsen en meer.”

Door deze balans te vinden, geef je de gebruiker precies genoeg informatie om te weten waar de pagina over gaat, maar laat je ook genoeg open om hun nieuwsgierigheid te prikkelen.

Nu is het tijd om te leren hoe je de voordelen van je product of dienst kunt benadrukken. Dit helpt je om je meta beschrijving nog aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten. Laten we verder gaan!

Benadruk de voordelen van je pagina

Bij het schrijven van een meta beschrijving is het essentieel om de voordelen van je product of dienst duidelijk naar voren te brengen. Mensen willen weten wat ze eraan hebben en waarom ze juist jouw website moeten bezoeken. Hier zijn enkele concrete tips:

 1. Wees Specifiek: Vertel precies wat de gebruiker krijgt. In plaats van “Goede schoenen,” kun je beter zeggen “Comfortabele sportschoenen, boost je prestaties nu!”
 2. Oplossing voor een Probleem: Laat zien hoe jouw product of dienst een probleem oplost. Bijvoorbeeld, “Verlies gewicht met ons 30-dagen fitnessplan.”
 3. Unieke Eigenschappen: Wat maakt jouw product anders? Benadruk unieke kenmerken zoals “100% biologische ingrediënten.” Dit is je een Unique Selling Point (USP)
 4. Maak het Persoonlijk: Gebruik woorden als “jij” en “je” om een directe band met de lezer te creëren. Bijvoorbeeld, “Jij verdient de beste smartphone-ervaring.” Hier hebben we het hierboven al over gehad.
 5. Voeg een Voordeel Toe: Noem een specifiek voordeel, zoals “Gratis verzending boven €50.”
 6. Creëer Urgentie: Gebruik woorden die een gevoel van urgentie geven, zoals “Op=Op” of “Limited edition.”

Door deze voordelen duidelijk te communiceren, trek je niet alleen de aandacht van potentiële klanten, maar maak je ze ook nieuwsgierig naar meer.

Ze willen weten hoe jouw product HUN leven beter kan maken. Het benadrukken van de voordelen kan hen over de streep trekken om door te klikken naar jouw website, waardoor de kans groter wordt dat ze een aankoop doen of contact met je opnemen.

whats-in-it-for-me-lucfer-scene

Nu is het tijd om te leren hoe je de meta omschrijving aanpast aan het type pagina waarop het verschijnt. Laten we eens kijken hoe je dit doet voor blogs, categoriepagina’s en product pagina’s.

Match de beschrijving met het type pagina

Het is belangrijk om te weten dat verschillende soorten pagina’s verschillende soorten meta beschrijvingen nodig hebben.

illustratie-match-de-metabeschrijving-aan-soort-pagina

Hier is hoe je dat aanpakt:

1. Blogpagina’s

Voor blogpagina’s moet de meta beschrijving de inhoud van het artikel samenvatten en nieuwsgierigheid opwekken.

Voorbeeld: Stel je hebt een blogpost over “De beste SEO-tips voor beginners”. Je meta beschrijving kan zijn: “Ontdek de top 10 SEO-tips voor beginners en boost je websiteverkeer. Leer hoe je snel hoger scoort in Google!”

Hier gebruik je het belangrijkste zoekwoord (“SEO-tips voor beginners”) en maak je de lezer nieuwsgierig naar de inhoud.

2. Categoriepagina’s

Om Categoriepagina’s te optimaliseren hebben meta beschrijvingen die uitleggen wat voor producten of diensten in die categorie te vinden zijn.

Voorbeeld: Stel je hebt een categoriepagina voor “Hardloopschoenen”. Je meta beschrijving kan zijn: “Vind de beste hardloopschoenen voor elke ondergrond en elke afstand. Gratis verzending op bestellingen boven de €50!”

Hier geef je duidelijk aan wat klanten kunnen verwachten (hardloopschoenen) en geef je een extra motivatie (gratis verzending).

3. Product pagina’s

Voor optimaliseren van product pagina’s moet de meta beschrijving gericht zijn op de belangrijkste voordelen en kenmerken van het product.

Voorbeeld: Apple iPhone 15 Pro: Ervaar de kracht van de nieuwe iPhone. Met 256GB opslag, een haarscherpe camera en een elegant zwart design. Bestel hier!”

Hier benadruk je de voordelen en kenmerken (256GB opslag, haarscherpe camera, elegant zwart design).

4. Homepagina

De homepagina is de etalage van je website. De meta beschrijving moet een overzicht geven van wat je bedrijf doet en waarom mensen voor jou moeten kiezen.

Voorbeeld: Stel je hebt een e-commerce site die elektronica verkoopt. Je meta beschrijving kan zijn: “Ontdek de nieuwste elektronica bij [Jouw Bedrijf]. Van smartphones tot laptops, alles voor scherpe prijzen. Vandaag besteld, morgen in huis!”

Hier geef je een samenvatting van je aanbod (elektronica) en een sterke reden om bij jou te kopen (scherpe prijzen, snelle levering).

Voeg een ijzersterke CTA toe

Een Call-to-Action (CTA) is een directe uitnodiging aan de lezer om een specifieke actie te ondernemen. Het toevoegen van een ijzersterke CTA aan je meta beschrijving kan het verschil maken tussen iemand die gewoon langs je link scrollt en iemand die daadwerkelijk op je link klikt.

Een goede CTA moet duidelijk, beknopt en motiverend zijn. Hier zijn enkele tips om een krachtige CTA aan je meta beschrijving toe te voegen:

 1. Gebruik actiegerichte woorden: Woorden zoals “ontdek,” “koop,” “lees,” en “probeer” moedigen de lezer aan om meteen iets te doen.
 2. Maak het voordeel duidelijk: Laat de lezer weten wat hij of zij eraan heeft om op je link te klikken. Wat levert het hen op?
 3. Creëer een gevoel van urgentie: Gebruik woorden en zinnen die een gevoel van urgentie opwekken, zoals “nu,” “vandaag,” of “beperkte tijd.”
 4. Wees specifiek: Vermijd vage termen. Vertel precies wat de lezer kan verwachten.
 5. Wees beknopt: Houd het kort en krachtig. Je hebt niet veel ruimte, dus elk woord telt.

Hier zijn een paar voorbeelden van sterke CTA’s die je in je meta beschrijving kunt gebruiken:

 • “Ontdek nu de geheimen voor een succesvolle meta beschrijving!”
 • “Koop vandaag en ontvang 20% korting!”
 • “Lees onze gids en boost je SEO meteen!”
 • “Probeer het gratis en zie direct resultaat!”
 • “Download onze gratis checklist nu!”

Met een krachtige CTA in je meta beschrijving zet je aan tot actie!

Met deze tips voor een sterke CTA ben je klaar om je meta beschrijvingen te optimaliseren en meer klikken te krijgen. Laten we nu verder gaan en ontdekken waarom het belangrijk dat je elke pagina een unieke meta description geeft!

screenshot-cta-in-metabeschrijving

Maak unieke meta beschrijvingen voor elke pagina

Unieke meta beschrijvingen voor elke pagina zijn cruciaal. Als je dezelfde meta beschrijving voor meerdere pagina’s gebruikt, kunnen zoekmachines moeite hebben om te begrijpen welke pagina het meest relevant is voor een zoekopdracht.

In sommige gevallen kan het zelfs leiden tot duplicate content, dit betekent dat zoekmachines de pagina ziet als een dubbele pagin met dezelfde inhoud.

Unieke beschrijvingen helpen zoekmachines om je pagina’s beter te indexeren en geven gebruikers een duidelijker beeld van de inhoud. Zorg dus voor unieke, pakkende beschrijvingen voor elke pagina!

vin-diesel-the-pacifier

Laten we nu kijken naar iets waar niet veel over gesproken word, maar wat wel belangrijk is. Vermijden van quotes markeringen. Lees verder en ontdek wat hier zo belangrijk aan is…

Vermijd quotes markeringen!

Gebruik geen aanhalingstekens (“ ”) in je meta beschrijvingen. Waarom? Omdat aanhalingstekens ervoor kunnen zorgen dat je beschrijving in HTML wordt afgebroken.

Dit betekent dat zoekmachines je volledige meta beschrijving niet kunnen lezen of weergeven. Hierdoor mis je de kans om een goede indruk te maken op potentiële klanten.

Stel je voor dat iemand je site vindt, maar alleen een halve beschrijving ziet. Dat zou een beetje gek zijn, toch? Dus het is beter om deze tekens te vermijden.

Wij hadden hier ook niet eerder over gehoord maar tijdens het onderzoek voor deze blog kwamen op de Moz blog, bekende blog voor SEO specialisten. Neem is een kijk je op hun blog over meta descriptions, klik hier.

Gebruik speciale tekens.

Gebruik speciale tekens zoals ✓, ★, en ➜ in je meta beschrijvingen. Dit helpt je om op te vallen in de zoekresultaten. Grote webwinkels zoals Bol.com doen dit ook om de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Door een paar opvallende tekens toe te voegen, kun je ervoor zorgen dat jouw meta beschrijving er uitspringt tussen de rest.

screenshot-gebruik-speciale-tekens

Maar let op! gebruik ze niet overdreven veel 1 of 2 is genoeg en zorg dat ze passen bij je tekst.

Bijvoorbeeld:

✓ Gratis verzending! (deze gebruik bol.com veel)
★ Nu 20% korting op alle producten!
➜ Ontdek onze nieuwe collectie!

Het juiste gebruik van speciale tekens kan je CTR verhogen en je SEO-prestaties verbeteren. Laten we nu kijken naar enkele voorbeelden van goede en slechte meta beschrijvingen.

Meta description voorbeelden om van te leren.

1. Blog over hoe je eenden voert

Slechte meta beschrijving: “Lees hier hoe je eenden kunt voeren en wat je daarvoor nodig hebt.”

Waarom het fout is:

 • Te algemeen en vaag.
 • Geen gebruik van actieve taal.
 • Mist een call-to-action (CTA).

Verbeterde meta beschrijving: “Leer stap voor stap hoe je eenden moet voeren met onze eenvoudige gids. Ontdek wat ze wel en niet mogen eten! Klik hier voor handige tips.”

Waarom het goed is:

 • Duidelijk en specifiek over de inhoud.
 • Gebruik van actieve taal (“Leer”, “Ontdek”).
 • Bevat een duidelijke CTA (“Klik hier voor handige tips”).
feeding-the-pet-collective

2. Categoriepagina met speakers

Slechte meta beschrijving: “Onze categorie met speakers biedt diverse opties voor alle muziekliefhebbers.”

Waarom het fout is:

 • Te algemeen.
 • Mist zoekwoorden.
 • Geen prikkelende CTA.

Verbeterde meta beschrijving: “Speakers: Vind de perfecte set voor jouw muziekbeleving! Van Bluetooth tot high-end audiosystemen, bekijk ons uitgebreide assortiment nu.”

Waarom het goed is:

 • Specifiek over het aanbod.
 • Gebruik van belangrijke zoekwoorden (“speakers”, “audiosysteem”).
 • Praat in actieve vorm met “jouw” wat het een stuk persoonlijker maakt.
 • Prikkelende CTA (“bekijk ons uitgebreide assortiment nu”).

3. Product pagina van een Digital Bean Balpen

Slechte meta beschrijving: “Koop de Digital Bean Balpen hier. Goede kwaliteit.”

Waarom het fout is:

 • Te kort en nietszeggend.
 • Mist specificiteit en aantrekkelijkheid.
 • Geen CTA.

Verbeterde meta beschrijving: “Ontdek de Digital Bean Balpen: stijlvol, duurzaam en soepel schrijvend. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!”

Waarom het goed is:

 • Beschrijft de belangrijkste voordelen van het product.
 • Gebruik van actieve taal (“Ontdek”, “Bestel vandaag nog”).
 • Bevat een sterke CTA (“Bestel vandaag nog”).
balpen-met-digital-bean-logo

4. Home pagina van een dierenspeciaalzaak voor honden

Slechte meta beschrijving: “Welkom op onze dierenspeciaalzaak voor honden. Bekijk onze producten.”

Waarom het fout is:

 • Te algemeen en niet aansprekend.
 • Geen zoekwoorden.
 • Mist kracht in de CTA.

Verbeterde meta beschrijving: “Alles voor jouw hond op één plek! Van voer tot speeltjes, ontdek ons complete assortiment voor je trouwe viervoeter. Shop nu!”

Waarom het goed is:

 • Specifiek over het aanbod.
 • Gebruik van belangrijke zoekwoorden (“voer”, “speeltjes”, “hond”).
 • Bevat een duidelijke en prikkelende CTA (“Shop nu”).

5. Vakantiehuis aan zee

Slechte meta beschrijving: “Huur nu een vakantiehuis aan zee. Mooi uitzicht en veel ruimte.”

Waarom het fout is:

 • Te algemeen.
 • Mist aantrekkelijkheid en specificiteit.
 • Geen sterke CTA.

Verbeterde meta beschrijving: “Geniet van een ontspannen vakantie in ons vakantiehuis aan zee. Prachtig uitzicht, ruime kamers en direct toegang tot het strand. Boek nu!”

Waarom het goed is:

 • Beschrijft de belangrijkste voordelen van het vakantiehuis.
 • Gebruik van aansprekende taal (“Geniet”, “Boek nu”).
 • Bevat een duidelijke CTA (“Boek nu”).
vakantiehuis-woonkamer-uitzicht-op-strand

Conclusie

Een goede meta beschrijving kan het verschil maken tussen een bezoeker die op jouw link klikt of die van een concurrent. Door de 10 SEO tips in deze blog te volgen, kun je onweerstaanbare meta beschrijvingen maken die zowel zoekmachines als mensen aanspreken.

Onthoud:

 1. Gebruik je belangrijkste zoekwoord.
 2. Blijf onder de 155 tekens.
 3. Gebruik actieve taal. (Spreek de lezer aan met jij en jouw)
 4. Geef voldoende informatie, maar niet te veel. (Wek nieuwsgierigheid op)
 5. Benadruk de voordelen van je product of dienst.
 6. Pas de beschrijving aan het type pagina aan.
 7. Voeg een krachtige Call-to-Action toe.
 8. Maak unieke beschrijvingen voor elke pagina.
 9. Vermijd het gebruik van aanhalingstekens.
 10. Gebruik speciale tekens om de aandacht te trekken. (maar niet te veel)

Blijf je meta beschrijvingen optimaliseren en testen om te zien wat het beste werkt.

Heb je hulp nodig met je SEO?

Boek een gratis call met ons! Tijdens deze call delen we alvast een paar handige tips die je meteen kunt gebruiken. Waar wacht je nog op? Verbeter vandaag nog je SEO strategie met onze hulp!

Zie je dat, daar gebruik ik een duidelijke en krachtige CTA ;).

Veel succes en tot de volgende…

Ontdek meer om te leren

Wil je dit toepassen?

Klik hieronder en Neem contact op!

matthijs-boon-digital-bean